aan het laden...

OP ZOEK NAAR EEN TIENERCOACH?

Vergeet alle redenen waarom het niet zou lukken en geloof in die ene reden waarom het wel lukt....

Wie ben ik?

Ik ben Joke Germans.  

Mijn passie en kracht is het werken met kinderen, maar juist in een kleine, rustige setting, met bewust tijd en aandacht voor iedereen. Ik ga uit van wat wel mogelijk is of kan worden.

Naast leerkracht in de bovenbouw van de basisschool heb ik mij gespecialiseerd in kindercoaching. Dit bij, toen nog, “De kunst van kindercoachen” van Jeanette Bakker en Christa Wiersma en bij “Opleiding tot Kindercoach en Opvoedcoach” van Tea Adema.

Tevens heb ik me met allerlei workshops verdiept in het coachen van kinderen, en vooral tieners. Ik ben onder andere gecertificeerd “Ik leer leren” trainer.

Het zijn vooral tieners, kinderen vanaf een jaar of 10, die bij mij komen. Problemen als concentreren, plannen, organiseren, aandacht er bij houden, maar ook pesten of niet lekker in je vel zitten, zijn zomaar wat items die hier voorbij komen.

Daarnaast weten ook tieners die moeite hebben met rekenen en de rekentoets mijn praktijk te vinden, voor bijles of om alles opnieuw op te bouwen. Rekenen is iets wat mij altijd heeft geboeid, op school ben ik één van de rekencoördinatoren.

Kortom, je kan voor veel problemen bij me terecht.

  Tot gauw.